Cracovia%203În perioada 6-8 decembrie, 2013, în toate catedralele din Cracovia au răsunat colinde tradiționale din multe țări europene. Spre marea noastră bucurie, am colindat și noi, românii, alături de aceste coruri de mare valoare. Corul “Doruleț” din Ocna Mureș s-a prezentat onorabil la acest festival de înaltă ținută artistică.


La secțiunea la care a participat, punctajul obținut a fost cel care a facut ca juriul sa aprecieze prestanța corului nostru cu Premiul special de participare cu succes. S-au acordat premii de argint si de aur la toate secțiunile.
Experiența prin care au trecut membrii corului, atmosfera profesionistă în care s-a desfasurat fiecare activitate, pe zile, dar mai ales răsplata publicului prin aplauze și ici-colo cate un “Bravo” au facut ca dorința noastră de a cânta să fie mai presus de orice impediment întâlnit.
Și în afara de toate acestea, atunci când în catedrale imense, unde oamenii dovedesc credința cu multa pioșenie și prezență copleșitoare, atunci când între sute și sute de oameni auzi prezentarea corului din Ocna Mureș, România, în fata juriului internațional și a drapelelor țărilor participante, atunci face ca toată ființa ta sa vibreze și să te simți bine că ești român!

Mulțumim sponsorilor noștri și celor care au sprijinit într-un fel sau altul activitatea corală.

Elena Carunta

Comentarii   

+1 #5 Corist 18-10-2022 13:35
La aceasta deplasare, membrii corului nu au avut sprijin financiar de la Consiliul local Oc Mures. Au primit diferite sponsorizari dela firme din Cluj Napoca, Alba Iulia sau persoane fizice. O alta buna parte si -a platit-o fiecare corist. Banii nu au fost aruncati! Nu au fost diplome de ultim, penultim loc.... Transmiteti mai departe.
Citat
+8 #4 iobagul 15-12-2013 14:36
Citez pe a soptit o pasarica:
Din ce am auzit eu, toti participantii au primit "premiu special". Ati fost clasati pe penultimul loc. "Felicitari!". Cum zicea Horea?! Jenant. Bani aruncati.


asa este... eu propun sa li se impute toata suma cheltuita si sa se restituie beneficiarilor de drept: TRADITII UIORENE...
Citat
-3 #3 Horea Mihălţan 14-12-2013 20:18
Ascultator de pasarici, depinde cu cine te compari. Ar fi fost bine daca pasarica ti-ar fi soptit si despre nivelul deosebit de ridicat al competitorilor. Eu cred ca insasi faptul ca a fost invitat sa participe la aceasta competitie devedeste calitatea actului artistic produs de corul "Dorulet".
Jenant e ca membrii corului nu au fost sprijiniti de autoritatea locala pentru a participa la competitie si ca voi cu pasaricile voastre va pretati la barfe de acest fel , nicidecum ca s-au clasat pe penultimul loc in concurs (asta daca pasarica ti-a soptit adevarul).
Citat
+6 #2 Allways Ultra 14-12-2013 18:02
Citez pe a soptit o pasarica:
Din ce am auzit eu, toti participantii au primit "premiu special". Ati fost clasati pe penultimul loc. "Felicitari!". Cum zicea Horea?! Jenant. Bani aruncati.

Spune-i pasaricii tale sa-si traga fermuarul si sa se documenteze! Retrageti-va prin birourile din primarie sau la Casa de Cultura si savurati-va succesul actiunii de sabotare a culturii de buna calitate din Ocna Mures.
Citat
-4 #1 a soptit o pasarica 14-12-2013 14:32
Din ce am auzit eu, toti participantii au primit "premiu special". Ati fost clasati pe penultimul loc. "Felicitari!". Cum zicea Horea?! Jenant. Bani aruncati.
Citat

Adaugă comentariu

Comentariile trebuie să facă referire la subiectul articolului.
Mesajele care conţin expresii licenţioase, atacuri la persoană, instigă la ură, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau şterse.
Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe ocnamuresanul.ro
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Ultimele ştiri

article thumbnailCumul de infracțiuni rutiere, reţinute în sarcina unui bărbat din Ocna Mureş.La data 21 mai a.c., în jurul orei 08.10 poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au fost sesizaţi de către un cetăţean, cu privire la faptul că, în dimineaţa...
article thumbnailIPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi pe raza de competenţă a Secţiei 4 de Poliţie Rurală. Au fost aplicate 72 de amenzi, în valoare de peste 20.000 de lei şi au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni. La data de 4...
article thumbnailPoliţiştii Postului de Politie Noșlac, l-au identificat, pe S.V.A. de 26 de ani, din comuna Noșlac, ca persoană bănuită de furtul sumei de 800 lei, dintr-o locuinţă din aceeaşi localitate.  La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Politie...
article thumbnailPoliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de acasă, din oraşul Baia de Arieş şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau...
article thumbnailLa data de 03.02.2016, în jurul orelor 12.30, poliţiştii din Ocna Mureş l-au identificat pe B.D., de 39 de ani, care locuieşte fără forme legale în Ocna Mureş, în timp ce transporta 17 kilograme de cabluri din cupru, ce s-au dovedit a fi sustrase...
    More inComunicate IPJ  

    Ultimele comentarii

    Acum online

    Avem 51 vizitatori și nici un membru online

    Ziar Com