picturi rutiereAm (re)descoperit, recent, pe străzile oraşului nostru câteva capodopere de artă plastică modernă. Artiştii, probabil din cauza modestiei, nu şi-au semnat operele, dar am aflat pentru dumneavoastră câteva amănunte despre Departamentul de Pictură Rutieră din cadrul Primăriei Ocna Mureş.

Deşi discreţi, se pare că pictorii departamentului sunt posesorii unui bagaj impresionant de cunoştinţe artistice. Acest lucru devine evident după ce observi influenţa subtilă - uneori un adevărat exerciţiu în spaţiul creaţiei - a mai multor stiluri picturale îmbinate cu un rafinament dincolo de rigorile impuse de practicarea acestei nobile îndeletniciri.

Încă nu este oficial, dar am aflat pe surse că se pregăteşte vernisajul unei galerii de artă în care vor fi expuse toate lucrările DPR. Le dorim succes şi, în preambul, vă prezentăm câteva dintre indicatoarele rutiere care fac cinste oraşului.

PS
Prelucrarea şi calitatea semnelor de circulaţie trebuie să respecte Standardul de siguranţă în trafic - semne de circulatie (STAS 1848-86) - cu completările ulterioare. Şi mai era ceva cu agrementarea MLPAT, certificatul ISO 9001...

pr-1 pr-2 pr-3 pr-4

Comentarii   

0 #10 vasilica-fara-frica 06-05-2013 09:46
Citez pe Extra-ordinar:
Interesant cum suna : Loc de petrecere a timpului liber??!!!! Petrecerea timpului liber am inteles , la Uioara de Sus,e clasic deja, dar timpul neliber cum poate fi petrecut, timpul ocupat liber? Petrecerea contratimpului? contra trecerii timpului? contracentimpului!!!!!


Asta e din categoria... ce'mi plac glumele mele... hă;hă;hă
Citat
-3 #9 Extra-ordinar 03-05-2013 21:45
Interesant cum suna : Loc de petrecere a timpului liber??!!!! Petrecerea timpului liber am inteles , la Uioara de Sus,e clasic deja, dar timpul neliber cum poate fi petrecut, timpul ocupat liber? Petrecerea contratimpului? contra trecerii timpului? contracentimpul ui!!!!!
Citat
-5 #8 Extra-ordinar 03-05-2013 21:40
Starea febrila deriva din starea initiala, adica starea in care era anul trecut. Acum am inteles. A fost greu, dar am inteles.
Citat
-2 #7 Cătălin Nistor 03-05-2013 15:33
Citez pe Extra-ordinar:
Faina asta cu "starea initiala". Si aia cu 31,28 miliarde????? de la Uioara de Sus e tot la "starea initala"!!!!


"Starea iniţială", adică starea în care era anul trecut, când s-au plătit mulţi bani pentru reparaţii.(după cum scrie şi în darea de seamă "publicată" de domnul primar.)
Citat
-1 #6 Extra-ordinar 02-05-2013 22:15
Ocna Mures - loc pentru petrecerea timpului liber.Realizat deja.
Citat
-1 #5 iobagul 02-05-2013 21:48
Citez pe Extra-ordinar:
O telegondola , pana la Vasilca pe terasa nu intra in pretul asta?????


pai de ce nu-l intrebi pe iubitul conducator??
Citat

Adaugă comentariu

Comentariile trebuie să facă referire la subiectul articolului.
Mesajele care conţin expresii licenţioase, atacuri la persoană, instigă la ură, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau şterse.
Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe ocnamuresanul.ro
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Ultimele ştiri

article thumbnailCumul de infracțiuni rutiere, reţinute în sarcina unui bărbat din Ocna Mureş.La data 21 mai a.c., în jurul orei 08.10 poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au fost sesizaţi de către un cetăţean, cu privire la faptul că, în dimineaţa...
article thumbnailIPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi pe raza de competenţă a Secţiei 4 de Poliţie Rurală. Au fost aplicate 72 de amenzi, în valoare de peste 20.000 de lei şi au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni. La data de 4...
article thumbnailPoliţiştii Postului de Politie Noșlac, l-au identificat, pe S.V.A. de 26 de ani, din comuna Noșlac, ca persoană bănuită de furtul sumei de 800 lei, dintr-o locuinţă din aceeaşi localitate.  La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Politie...
article thumbnailPoliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de acasă, din oraşul Baia de Arieş şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau...
article thumbnailLa data de 03.02.2016, în jurul orelor 12.30, poliţiştii din Ocna Mureş l-au identificat pe B.D., de 39 de ani, care locuieşte fără forme legale în Ocna Mureş, în timp ce transporta 17 kilograme de cabluri din cupru, ce s-au dovedit a fi sustrase...
    More inComunicate IPJ  

    Ultimele comentarii

    Acum online

    Avem 90 vizitatori și nici un membru online

    Ziar Com