Primăria Ocna Mureș

Primaria Ocna Mures BCOMUNICAT PRIMĂRIA OCNA MUREȘ

Conform adresei nr. 165/09.02.2018 către Primăria orașului Ocna Mureș, SC APA CTTA SA sucursala Ocna Mureș informează că marți, 13.02.2018 se va efectua spălarea și dezinfecția rezervoarelor de apă Uioara de Sus.
Din acest motiv abonații din Uioara de Sus sunt rugați să își facă rezerve de apă deoarece, după reluarea furnizării apei, pot apărea depășiri ale valorilor de turbiditate (impurități).
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Primar Silviu Vinteler01

Parcurile din Ocna Mureș vor fi reabilitate cu fonduri europene. Administrația locală intenționează să depună un proiect mai amplu, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, prioritatea de investiții 1.3.1.

Proiectul va include atât amenajarea arhitecturală a trei parcuri din oraș cât și dezvoltarea infrastructurii din Ciunga: un drum modernizat, o școală generală și un bloc de locuințe sociale ridicat de la zero. ”În martie, când se deschide sesiunea de depunere, noi trebuie să fim pregătiți cu acest proiect”, spune primarul Vințeler.

Primar Silviu VintelerExercițiul democratic de duminică, 16 noiembrie, a demonstrat și pentru comunitatea noastră că drepturile pe care le avem pot și trebuie să fie folosite.
Votul exprimat duminică a reprezentat pentru toți cei care s-au prezentat la urne exprimarea propriei voințe, a crezului politic pe care fiecare îl are, a fost un vot pentru democrație.
Dincolo de rezultat, nu pot să nu remarc prezența foarte mare a cetățenilor orașului la secțiile de votare, semn că marea noastră majoritate a înțeles cum funcționează o societate democratică, în care votul reprezintă cea mai puternică armă pe care o are societatea civilă în definirea clasei politice, în alegerea celor care ne vor reprezenta în următorii ani.

Primaria Ocna Mures B

Joi, 13.02.2014, la ora 10.00, toți solicitanții de locuințe sociale care au obținut punctajul necesar pentru repartizarea unei locuințe, sunt rugați să se prezinte în sala de ședințe a Primăriei pentru a-și alege locuință în funcție de punctajul obținut.

 Corul Dorulet

Corul Doruleţ fiinţează în Ocna Mureş din 2009; a suferit modificări în componenţa sa, dar a mers mai departe, susţinut de pura plăcere de a cânta împreună. Cor la 4 voci, bine închegat, participant la manifestări culturale în zonă şi la festivaluri corale, acest cor face cultură în comunitatea noastră. Adevarată cultură muzicală.

Noul An Scolar

COMUNICAT CU PRIVIRE LA BUGETUL ALOCAT UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN ORAȘUL OCNA MUREȘ ÎN ANUL 2013

Unitățile de învățământ din orașul Ocna Mureș beneficiază și în acest an de fonduri substanțiale pentru reparații, utilități, modernizări și amenajări.


Primaria Ocna MuresÎn data de 28 iunie 2013, ora 16 este convocată o noua ședință ordinară a Consiliului Local Ocna Mureș

Proiectele de pe ordinea de zi sunt următoarele:

1.PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea parcelarii imobilului proprietate privată a oraşului Ocna Mureş, inscris in CF. 71563 Ocna Mureş, cu identificator cadastral (nr cad) 71563 – curţi, construcţii cu suprafaţa de 258 mp , conform Documentaţiei de parcelare anexată

Iniţiator: primarul oraşului Ocna Mures, jr. Vinţeler Silviu.

fantana arteziana ocna muresDatorită tergiversărilor nejustificate, am hotărât să sesizăm Instituţia Prefectului Alba despre neregulile de la Primăria Ocna Mureş, în special neducerea la îndeplinire a Hotărârii Consiliului Local nr. 97/2012, privind contractul de achiziţie publică pentru lucrări de reparaţii la fântâna arteziană. Ca urmare, prefectul Gheorghe Feneşer a solicitat Primăriei Ocna Mureş să ne comunice "modul în care au fost duse la îndeplinire prevederile hotărârii menţionate mai sus, cu motivarea demersurilor şi acţiunilor desfăşurate în acest sens"

lucrari_de_mantuialaLa nici 10 luni de la finalizarea lucrărilor de asfaltare a străzii Cuza Vodă, odată cu venirea primăverii, ni se dezvăluie ochiului calitatea lucrului făcut cu cap. Spun asta pentru că sunt convins că atât cei care au executat, cât şi cei care au recepționat lucrarea au gândit în perspectivă. De ce să faci o lucrare pe care iei/dai o singură dată bani când poți să o faci astfel încât să iei/dai în fiecare an alți bani?

fântânăAproape că a venit primăvara, pământul s-a dezghețat, iar ”noi conducerea” din primărie s-a hotărât să demonteze monumetul închinat kitsch-ului cu pretenție de fântână arteziana din centrul orașului. Sper că atât muncitorii care au efectuat montarea, cât și cei care demontează acum monumentul, lucrează gratis pentru că altfel sunt foarte curios cine și din ce bani i-a plătit pe aceştia. Mă bucur că ”noi conducerea” a realizat în

Ultimele ştiri

article thumbnailCumul de infracțiuni rutiere, reţinute în sarcina unui bărbat din Ocna Mureş.La data 21 mai a.c., în jurul orei 08.10 poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au fost sesizaţi de către un cetăţean, cu privire la faptul că, în dimineaţa...
article thumbnailIPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi pe raza de competenţă a Secţiei 4 de Poliţie Rurală. Au fost aplicate 72 de amenzi, în valoare de peste 20.000 de lei şi au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni. La data de 4...
article thumbnailPoliţiştii Postului de Politie Noșlac, l-au identificat, pe S.V.A. de 26 de ani, din comuna Noșlac, ca persoană bănuită de furtul sumei de 800 lei, dintr-o locuinţă din aceeaşi localitate.  La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Politie...
article thumbnailPoliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de acasă, din oraşul Baia de Arieş şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau...
article thumbnailLa data de 03.02.2016, în jurul orelor 12.30, poliţiştii din Ocna Mureş l-au identificat pe B.D., de 39 de ani, care locuieşte fără forme legale în Ocna Mureş, în timp ce transporta 17 kilograme de cabluri din cupru, ce s-au dovedit a fi sustrase...
    More inComunicate IPJ  

    Ultimele comentarii

    Acum online

    Avem 104 vizitatori și nici un membru online

    Ziar Com