la multi ani 2013Vă doresc tuturor un an nou plin de bucurii, sănătate şi bunăstare.
Cătălin Nistor

La mulţi ani şi împlinirea tuturor dorinţelor!
Horea Mihălţan


Un 2013 excelent pentru

ocnamureseni. Să fim mai voioşi. Dacă vom zâmbi mai mult decât ieri, cu siguranta noul an va fi mai frumos decât cel care a trecut. Ocnamureşanul.ro să rămână acelaşi site cu atitudine şi nerv pentru că rezultatele se văd. Doamne ajută!
Ciprian Aron

Vă urez să aveţi, şi în anul care vine, minte limpede şi suflet cald - şi putere să vă luptaţi cu strâmbătatea, acolo unde dă să apară.
Ioana Avadani


Un an nou fericit, plin de împliniri şi multă sănătate! Fie ca anul care vine să vă aducă numai bucurii în suflet şi să vă lumineze calea! La mulţi ani!
Roxana Dan


Acum, la sfârşit de an, după toate clipele frumoase şi mai putin frumoase petrecute împreună, făcând retrospectiva lui 2012, urez tuturor prietenilor, cunoscuţilor sau celor "mai puţin prieteni'', multă sănătate, fericire şi împlinirea dorinţelor în 2013. Nu în ultimul rând, le doresc tuturor să reflecteze asupra celor spuse de Seneca: O parte din timp ne este răpită, alta ne este sustrasă, alta se scurge, dar cea mai urâtă pierdere este aceea datorată neglijenţei. LA MULTI ANI!
Amalia Koszegi

Un an nou mai bun pentru toţi cititorii ocnamuresanul.ro. Fie ca anul care începe să vă redea speranţa în vremuri mai bune, tuturor ocnamureşenilor, speranţa în solidaritate şi normalitate, puterea de a lupta cu nedreptăţile şi curajul de a vă face simţit glasul atunci când credeţi că sunteţi nedreptăţiti sau ignoraţi!
Ovidiu Tămăşan


La Mulți Ani! Sărbători Fericite! 
Lumină, Ințelepciune, Prosperitate, Sănătate si Dragoste! 
Cu prietenie,
Edward Chirlacopschi 

Comentarii   

0 #3 nu conteaza 17-03-2013 18:36
aceasta asa zis "redactia" este o mana de nesimtiti
Citat
+8 #2 Elena Carunta 31-12-2012 19:22
Sa avem cu totii un an mai bun, caruia sa-i urmeze altii, si altii...si altii! Sa ne bucuram de sanatate, prosperitate si respectul pe care ni-l datoram unii altora!
E Carunta
Citat
+8 #1 dan sinbenedicean 31-12-2012 16:51
AHO,AHO LA SCRIITORI
Ati fost harnici,muncitori
Ati slujit dupa putere
Urbea noastra care piere.
Anul nou cu bucurie
Celor care vor sa scrie
Si sa lupte pentru noi
Ce ne sbatem in nevoi
Vină muza in condei
Scrie liber tot ce vrei
De cuvânt cinstit se teme
Cel ce stă pe tron o vreme
Cel ce fură,necinsteste
De cuvânt se îngrozeşte.
Voi cu cinste si onoare
Să luptati cu fiecare
Ce cu gânduri necurate
Peste OCNA se abate.
Alte gânduri ce sa spun
Vă urez un an mai bun
Iar ai vostri cititori
Aibă numai sărbatori
Sănătate-n noul an
De la Domnul,de la DAN.
Să aveti de vreti si bani
,,LA ANU SI LA MULTI ANI,,
Citat

Adaugă comentariu

Comentariile trebuie să facă referire la subiectul articolului.
Mesajele care conţin expresii licenţioase, atacuri la persoană, instigă la ură, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau şterse.
Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe ocnamuresanul.ro
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Ultimele ştiri

article thumbnailCumul de infracțiuni rutiere, reţinute în sarcina unui bărbat din Ocna Mureş.La data 21 mai a.c., în jurul orei 08.10 poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au fost sesizaţi de către un cetăţean, cu privire la faptul că, în dimineaţa...
article thumbnailIPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi pe raza de competenţă a Secţiei 4 de Poliţie Rurală. Au fost aplicate 72 de amenzi, în valoare de peste 20.000 de lei şi au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni. La data de 4...
article thumbnailPoliţiştii Postului de Politie Noșlac, l-au identificat, pe S.V.A. de 26 de ani, din comuna Noșlac, ca persoană bănuită de furtul sumei de 800 lei, dintr-o locuinţă din aceeaşi localitate.  La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Politie...
article thumbnailPoliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de acasă, din oraşul Baia de Arieş şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau...
article thumbnailLa data de 03.02.2016, în jurul orelor 12.30, poliţiştii din Ocna Mureş l-au identificat pe B.D., de 39 de ani, care locuieşte fără forme legale în Ocna Mureş, în timp ce transporta 17 kilograme de cabluri din cupru, ce s-au dovedit a fi sustrase...
    More inComunicate IPJ  

    Ultimele comentarii

    Acum online

    Avem 120 vizitatori și nici un membru online

    Ziar Com