Ocna Mureș

Hoti De LemneDuminică, 12.02.2017, poliţiştii Postului de Politie Noșlac au organizat un control în pădurea limitrofă Comunei Noșlac, judeţul Alba şi în locul numit popular “Sumudi”, situat administrativ pe raza Ocolului Silvic Aiud şi l-au surprins pe P.A. de 42 de ani din comuna Jidvei, judeţul Alba, în timp ce acesta tăia copaci.

În urma verificării, poliţiştii au constat că P.A. a tăiat de pe picior în stare verde si nemarcați de către organele silvice, 8 arbori, pe care i-a încărcat pe un vehicul cu tracțiune animala, cu intenția de a se deplasa pe raza orașului Ocna Mureș, judeţul Alba si a-i valorifica ca lemne de foc.

Materialul lemnos rezultat ca urmare a comiterii faptei, a fost ridicat procedural de la P.A. şi lăsat in custodie organelor silvice, pentru a se identifica specia si volumul de lemn rezultat.

Faţă de P.A., poliţia continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori.

EckerleECKERLE AUTOMOTIVE SRL Cluj Napoca organizează selecție angajare pentru OPERATOR ASAMBLARE COMPONENTE ELECTRICE.
Dacă doriți un loc de muncă stabil, unde să fiți tratat cu respect, sunteți bineveniți să faceți parte din echipa noastră.
Oferim:
- pachet salarial atractiv - salariu fix plus sporuri substanțiale în funcție de performanță;
- tichete de masă pentru toate zilele lucrătoare ale lunii;
- plata cu spor a orelor suplimentare;
- asigurăm transportul;
- asigurăm echipament de lucru.

PennyGrupul Rewe (Penny Market) a cumpărat în anul 2010 o suprafaţă de teren de peste 5200 mp în Ocna Mureș, însă incidentul cu magazinul Plus din Decembrie 2010 le-a blocat temporar intenția de a construi un supermarket pe acel teren. Riscul era mare, deoarece terenul cumpărat se află la aproximativ 100 metri de zona fostului magazin Plus.

Studiile efectuate de către MINESA - Institutul de Cercetari si Proiectari Miniere Cluj Napoca, au stabilit că zona pentru construirea supermarketului este sigură atât timp cât se respectă câteva norme de construcţie. În consecință, Grupul REWE a reluat demersurile pentru a obţine documentaţia necesară aprobării construcţiei.

Anunțul Primăriei Ocna Mureş confirmă acest lucru:

Apa Nepotabila Ocna MuresO lucrare importantă care afectează o mare parte din populaţia judeţului Alba a fost anunțată de Apa CTTA SA doar pe site-ul propriu. Inițial, furnizorul de apă (zic ei) potabilă a anunţat că din noaptea de luni spre marţi, 19 aprilie, de la ora 00.00, întrerupe furnizarea apei potabile din aducţiunea DN 1200 mm (FIR II), pentru realizarea lucrărilor de cuplare a noii aducţiuni care subtraversează râul Mureş. Conform anunţului, ar fi fost afectate localităţile de pe traseele Alba Iulia – SP Galda – Blaj – Cetatea de Baltă – Valea Lungă și SP Galda – Aiud – Ocna Mureş.

Volei JunioriFederația Română de Volei a desemnat, în această săptămână, orașele care vor organiza turneele semifinale din cadrul Campionatului Național de Juniori. Ocna Mureș are onoarea să organizeze două dintre aceste turnee.

La Speranțe Masculin, Ocna Mureș va organiza jocurile seriei a-III-a. Echipele care vor face parte din aceasta serie sunt: CS Ocna Mureș, CSS Zalău, CSS LAPI Dej și LPS Suceava. Meciurile se vor disputa în sala de sport a Liceului Teoretic Petru Maior in zilele de 19 - 20 martie 2016. Se califică pentru faza finală, echipele clasate pe primele 2 locuri. Le urăm succes baieților antrenați de Lucian Victoratos și sperăm într-o calificare la turneul final. Vă așteptăm în tribune să-i incurajăm pe baieții noștri!

Ultimele ştiri

article thumbnailCumul de infracțiuni rutiere, reţinute în sarcina unui bărbat din Ocna Mureş.La data 21 mai a.c., în jurul orei 08.10 poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au fost sesizaţi de către un cetăţean, cu privire la faptul că, în dimineaţa...
article thumbnailIPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi pe raza de competenţă a Secţiei 4 de Poliţie Rurală. Au fost aplicate 72 de amenzi, în valoare de peste 20.000 de lei şi au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni. La data de 4...
article thumbnailPoliţiştii Postului de Politie Noșlac, l-au identificat, pe S.V.A. de 26 de ani, din comuna Noșlac, ca persoană bănuită de furtul sumei de 800 lei, dintr-o locuinţă din aceeaşi localitate.  La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Politie...
article thumbnailPoliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de acasă, din oraşul Baia de Arieş şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau...
article thumbnailLa data de 03.02.2016, în jurul orelor 12.30, poliţiştii din Ocna Mureş l-au identificat pe B.D., de 39 de ani, care locuieşte fără forme legale în Ocna Mureş, în timp ce transporta 17 kilograme de cabluri din cupru, ce s-au dovedit a fi sustrase...
    More inComunicate IPJ  

    Ultimele comentarii

    Acum online

    Avem 195 vizitatori și nici un membru online

    Ziar Com