consiliul local ocna mures

Un nou comunicat halucinant al Primăriei Ocna Mureş - din ciclul "Hai să-i prostim pe proşti" - a fost lansat de celebrul putător de cuvânt al administraţiei locale. Nu are nici un rost să comentez aberaţiile, insinuările şi prostiile expuse cu nonşalanţă în acest comunicat, ci o să aduc în discuţie doar declaraţia primarului care încheie zicerea:

"Până acum, deşi există mai multe cereri, nu a fost încheiat niciun contract pentru depozitarea deşeurilor din alte localităţi. Se vor accepta doar acele solicitări de depozitare de pământ şi moloz care nouă ne este necesar în cantităţi foarte mari pentru închiderea depozitului şi ecologizarea zonei şi care aduc şi bani bugetului local." a declarat primarul Silviu Vinţeler.

Domnule primar, mă întreb dacă în "confesiunea" dumneavoastră este vorba de amnezie selectivă sau de o minciună sfruntată. Oricum ar sta lucrurile, vă reamintesc faptul că în şedinţa consiliului local din 25 octombrie aţi iniţiat şi aţi susţinut un proiect de hotărâre prin care să se aducă din Luduş 25 de tone de gunoi zilnic, din care 15 tone de gunoi menajer şi 10 tone de moloz.

Proiectul a fost votat de consilieri, din pacate de aproape toţi, dar aşa cum v-am mai atenţionat, aţi omis cu premeditare consultarea populaţiei pe un subiect atât de sensibil. În acţiunea Asociaţiei Ocnamureşanul am stat de vorbă cu cetăţeni cărora nu le venea să creadă că li se poate întâmpla aşa ceva. Oamenii spun că au făcut nenumărate petiţii şi sesizări la primărie în care se plângeau de mirosul pestilenţial al gropii de gunoi, de haitele de câini, de şobolanii care le amărau viaţa. Dumneavoastră aşa aţi înţeles să răspundeţi oamenilor?

Vă invit să-i întrebaţi personal pe cetăţenii oraşului dacă sunt deacord să devină groapa de gunoi a altora. Noi i-am întrebat!

Comentarii   

-5 #26 bla bla 17-03-2013 19:01
Citez pe Dan Roxana:
În calitate de voluntar al asociaţiei Ocnamureşanul, în zilele în care mi-am desfăşurat activitatea culegând semnăturile cetăţenilor privitor la problema gunoaielor, (care sunt sigură că ne interesează pe toţi), am rămas foarte surprinsă de numărul mare de oameni care au fost foarte revoltaţi şi împotriva acestui proiect al primăriei Ocna-Mureş. Părerea oamenilor este că această consultare a cetățenilor făcută de către Asociaţia Ocnamureşanul ar fi trebuit realizată de primarie înainte ca proiectul să fie votat.


asta stiti toti sa face...sa fiti revoltati...si atat
Citat
+1 #25 Horea Mihălțan 21-11-2012 20:41
Citez pe unu neutru:
poate este o greseala , dar de pe calc meu nu pot intra pe www.ocnamuresanul intotdeauna , decat de pe www.augustin dragut si intra automat.incercati si dvs sau este un semn mare de intrebare .

Nu este nici un secret ca eu administram in vara site-ul augustin-dragut .ro, domeniu pe care il detin. Dar de cand domeniul/site-u l nu mai este folosit am facut o redirectare provizorie catre ocnamuresanul.r o pe care il administrez in prezent. Sper ca am lamurit acest "mare" semn de intrebare. Era doar o problema de natura tehnica.
Citat
-4 #24 unu neutru 21-11-2012 20:31
poate este o greseala , dar de pe calc meu nu pot intra pe www.ocnamuresanul intotdeauna , decat de pe www.augustin dragut si intra automat.incerca ti si dvs sau este un semn mare de intrebare .
Citat
+4 #23 Cătălin Nistor 18-11-2012 23:29
Citez pe unu neutru:

Cred ca n-am deranjat pe nimeni cu comentariul meu , este doar o parere discutabila.Mi se pare ca acest sait al preamareste pe fostul nr 1 si incearca sa-i ascunda greselile.Salprest nu a platit niciodata la primarie ptr depozitarea gunoaielor sau poate a platit ceva modest.


Nu deranjaţi pe nimeni cu faptul că vă exprimaţi părerea. Aş dori totuşi să ştiu ce anume vă face să spuneţi că "Mi se pare ca acest sait al preamareste pe fostul nr 1 si incearca sa-i ascunda greselile."
Sunt sigur că vă înşelaţi!
Citat
-6 #22 unu neutru 18-11-2012 22:23
Citez pe Ene pe la Gene:
Citez pe unu neutru:
daca d-ul primar vrea sa aduca tone de gunoi pe bani pentru ca ulterior sa ecologizeze groapa.E OK .daca ne opunem s-ar putea ca asta sa se gaseasca in taxele si impozitele din anii urmatori.Daca omu vrea sa faca ceva NU e bine , daca ne omoara cu taxele iara nu e bine.

Bai frate, ia stai tu in preajma gropii de gunoi o saptamana sau pe traseul camioanelor care aduc gunoiul si nu o sa-ti mai trebuiasca gunoi nici pe bani. Oricum esti printre cei extrem de putinii pe care nu-i deranjeaza asta. Spune unde stai si vin sa-ti pun in curte 1 tona de gunoi si iti si dau 25 lei. Si cand o sa vrei sa mai castigi 25 lei iti mai aduc.

Cred ca n-am deranjat pe nimeni cu comentariul meu , este doar o parere discutabila.Mi se pare ca acest sait al preamareste pe fostul nr 1 si incearca sa-i ascunda greselile.Salpr est nu a platit niciodata la primarie ptr depozitarea gunoaielor sau poate a platit ceva modest.
Citat
+4 #21 unu si mai neutru 18-11-2012 20:02
Citez pe unu neutru:
daca d-ul primar vrea sa aduca tone de gunoi pe bani pentru ca ulterior sa ecologizeze groapa.E OK .daca ne opunem s-ar putea ca asta sa se gaseasca in taxele si impozitele din anii urmatori.Daca omu vrea sa faca ceva NU e bine , daca ne omoara cu taxele iara nu e bine.


Ce ecologizare visezi mai neutrule? Doar depozit de gunoi. Atat.
Citat

Adaugă comentariu

Comentariile trebuie să facă referire la subiectul articolului.
Mesajele care conţin expresii licenţioase, atacuri la persoană, instigă la ură, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau şterse.
Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe ocnamuresanul.ro
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Ultimele ştiri

article thumbnailCumul de infracțiuni rutiere, reţinute în sarcina unui bărbat din Ocna Mureş.La data 21 mai a.c., în jurul orei 08.10 poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au fost sesizaţi de către un cetăţean, cu privire la faptul că, în dimineaţa...
article thumbnailIPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi pe raza de competenţă a Secţiei 4 de Poliţie Rurală. Au fost aplicate 72 de amenzi, în valoare de peste 20.000 de lei şi au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni. La data de 4...
article thumbnailPoliţiştii Postului de Politie Noșlac, l-au identificat, pe S.V.A. de 26 de ani, din comuna Noșlac, ca persoană bănuită de furtul sumei de 800 lei, dintr-o locuinţă din aceeaşi localitate.  La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Politie...
article thumbnailPoliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de acasă, din oraşul Baia de Arieş şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau...
article thumbnailLa data de 03.02.2016, în jurul orelor 12.30, poliţiştii din Ocna Mureş l-au identificat pe B.D., de 39 de ani, care locuieşte fără forme legale în Ocna Mureş, în timp ce transporta 17 kilograme de cabluri din cupru, ce s-au dovedit a fi sustrase...
    More inComunicate IPJ  

    Ultimele comentarii

    Acum online

    Avem 328 vizitatori și nici un membru online

    Ziar Com